Cha-cha-cha 1 - TÁNCOKTATÓ DVD

Raktárkészlet: 9 db
Cha-cha-cha 1 - TÁNCOKTATÓ DVD

Amikor megkérdezzük a tanítványokat a tánciskolában, hogy kinek melyik a kedvenc tánca, a többség a cha-cha-cha mellett teszi le a voksát. Nem véletlen, hogy ennyien szeretik, hiszen ritmusos zenéje, a variációk sokfélesége mindenkit magával ragad. Tanuld meg Te is az alapokat és néhány figurát ennek a táncoktató DVD-nek a segítségével!

Megmutatjuk külön a nő és a férfi lépéseit lassítva és normál tempóban is számolásra, majd párosan számolásra és végül zenére is. A figurákat háttal mutatjuk be, mint mikor a táncórán a tanítvány a tánctanár háta mögött áll és úgy követi a tánclépéseket, de a legtöbbször más irányokból is megnézheted a mozdulatokat.

A táncoktató DVD-ről a következő cha-cha-cha figurák tanulhatóak meg, összesen 12 figura:

Open Basic (előre hátra alap),

Cross Basic (fél fordulat),

Fan (legyező),

Open Hip Twist,

Hockey Stick,

Alemana,

Cuban Break alapmozgás,

Cuban Break alap variációk,

Cuban Break in Open Position,

Split Cuban Break,

Turkish towel (törölköző),

Törölköző variáció.A DVD elsősorban nem versenytáncosoknak, hanem inkább hobbiból táncolóknak készült, akik szeretnének minél több figurát és figura variációt megtanulni, vagy a tánciskolában megtanult lépéseket feleleveníteni, otthon gyakorolni és saját szórakozásukra, bulikban vagy más alkalmakon használni a megszerzett tánctudást.

A táncoktató DVD-n nem térünk ki az egyes figuráknál alkalmazott technikai részletekre, technikailag pontos mozdulatokra, lépésekre és a figurák eltérhetnek a táncversenyeken előírt szabályos technikáktól, lépésektől, test és kézmunkától, kötésektől!

A táncoktató DVD műsorideje: 61 perc
Nyelv: Magyar
Képformátum: 16:9 PAL
Gyártó és forgalmazó a Tánckoktél Tánciskola
Minden jog fenntartvaHa több táncot is megtanulnál, nézz szét csomagjaink között, mert úgy kedvezményes áron juthatsz a DVD-khez!!!

Ha pedig csak a cha-cha-cha érdekel, de abból minél több figurát szeretnél megtanulni, akkor a Cha-cha-cha I-II 2 lemezes kiadást javasoljuk.

Termék típus:
1 lemezes Táncoktató DVD
Nehézségi szint:
Kezdő, Haladó, Hobby
Korhatári besorolás

A TÁNCOKTATÓ DVD korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető.

:
Korhatári besorolás
4 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Vélemények
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu